Thema’s

Kabouterfeest 2016

Thema herfst week 5 – Het kabouterfeest!

Wij vonden Het kabouterfeest echt heel leuk !! Wij Gingen ontmoette Zijn allen in de kring Zitten ontmoette in Het midden our paddenstoeltjes voldaan Een brandend kaarsjes. In De Kring vertelden de leidsters op de kabouters. Ze vertelden DAT de kabouters hiel klein are nl In een paddenstoeltje wonen in Kaboutersprookjesland. En voordat Wij Gingen op bezoek bij de kabouters moesten Wij eerst kabouters Worden. Wij kregen our Zelfgemaakte muts op ontmoette reed wangetjes en Een rood Neusje. En Daar Waren Toen we in kaboutersprookjesland. We zongen liedjes van de Kaboutertjes en this kenden Wij Natuurlijk super goed, willen Wij Hebben al super leuk geoefend. Daarna kregen Wij van de Kaboutertjes kabouterthee en kabouterkoekjes, Dat zijn Hele kleine koekjes. Toen wij dat op Hadden, mochten Wij Optreden. We zongen Allemaal liedjes, kabouterliedjes Maar also andere liedjes sterven Allemaal Kennen. Toen DAT Klaar was, was Het Tijd voor de kabouterdisco !! We dansten op de kabouterdans en op andere kabouterliedjes.
Na al DAT spelen, zingen en dansen was je Tijd voor ons kabouterdiner. We kregen mini pannenkoekjes, mini worstjes en mini broodjes. Natuurlijk Allemaal hiel klein, willen de kabouters are also Maar klein en eten Geen grote Dingen.
Na Het eten Gingen Wij terug naar de Terp. Onze mutsjes Gingen af, de wangetjes en neusjes Niet meer rood en op naar dromenland. In Ieder Geval sommigen van ons, de Anderen Gingen lekker spelen.

Wij vonden Het Een super leuk feest !!

Groetjes de kindertjes