Thema’s

Paasontbijt

Paasontbijt !.

Het was deze week één groot feest. Eerst mochten wij maandag en dinsdag chocoladepaaseitjes zoeken en woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij Pasen gevierd.

Het Paasfeest was super leuk en gezellig. Wij mochten allemaal in onze pyjama komen. Wij vonden het wel een beetje gek dat wij in onze pyjama kwamen, maar wel ontzettend leuk! Op de peutergroep lag ook een groot opgemaakt luchtbed met allemaal boekjes. Wij hebben gezellig samen boekjes gelezen en gekroeld. En heel soms deden wij ook stiekem springen op het bed, hihi.

Daarna kregen wij een heerlijk ontbijtje gemaakt door onze lieve leidsters van de babygroep.We hadden broodjes, krentenbollen, beschuit, matzers, Paashagelslag, fruit, kortom allemaal lekkers. Wij hebben er lekker van gesmikkeld. En na het ontbijt kregen wij ook nog een schuimpje of een chocoladepaaseitje. LEKKER!!

Na het ontbijt ging het feest verder. Wij gingen dansen op paasliedjes. Wij dansten op: Wij maken een kringetje van allemaal paashazen, Heb je al gehoord van de paashazendans, Zo loopt de paashaas en Er zat een kleine paashaas te huilen op en steen. Dit was echt super leuk en gezellig met alle kinderen en de leidster.

Daarna mochten wij ook nog zingen op het podium. Wij mochten zelf liedjes kiezen en als we dat wilden mochten wij ook helemaal alleen zingen. Ook hebben wij de paashaasliedjes gezongen die wij de afgelopen twee weken zo goed geoefend hadden.

En als laatst kwam Benny met zijn verrassing: Hij ging met ons samen liedjes zingen. En hij had ook zijn pyjama aan, net als wij! Wij hebben het liedje van The way the bunny hops gezongen en ook op gedanst. En ook hebben wij de andere liedjes gezongen die Benny ons heeft geleerd, zoals de colorssong, de numbersong en the bodysong.

Daarna zeiden wij bye bye tegen Benny en was het Paasfeest over.

En vrijdag waren er zelfs nog eitjes over! Toen mochten wij weer paaseitjes zoeken, onze week kon echt niet meer stuk. Wat een super leuk Paasfeest hebben wij gehad. 

En op de foto’s kunnen jullie zien hoe leuk wij het hebben gehad.

Wij hopen dat jullie ook een leuk Pasen hebben gehad.

Paasgroetjes van de Peuters en de Baby’s van de Terp