Thema’s

Thema Trouwen

Hoera Janienke gaat trouwen!!

De afgelopen 2 weken stonden in het teken van trouwen, omdat onze lieve leidster Janienke is getrouwd op 3 juni.

De eerste week mochten wij allemaal een knutsel maken van een bruidspaar, van Janienke en Bart natuurlijk. En wij hebben ook voor Janienke een liedje geleerd.
En deze gaat zo:

Dag bruid, dag bruid, dag bruidegom.
Vandaag bent u een paar.

Dag bruid, dag bruid, dag bruidegom.
U hoort nu bij elkaar.

Wij wensen het beste, een heel leven lang.
En duizend kleine kusjes op elke wang.

Wij vinden dit echt een super leuk liedje!

En wij hebben deze week heel stiekem gedaan, want Janienke mocht niet weten dat wij voor haar een boek aan het maken waren. Een boek met allemaal door ons gekleurde en geverfde hartjes met foto’s van ons als bruid of bruidegom. Wij vonden het super leuk om ons te verkleden en deze verrassing voor Janienke te maken.

De 2e week hoefde alles gelukkig minder stiekem, want onze toekomstige bruid had vakantie. En dus gingen wij aan de slag. De laatste kinderen gingen op de foto en onze andere leidsters gingen het boek in elkaar zetten.
Onze papa’s en mama’s kwamen de knutsel, wensjes en cadeautje voor Janienke brengen zodat wij dat allemaal in 1 grote mand kunnen doen, dachten de leidsters. Maar er werd zoveel moois gebracht dat zij aan 1 mand niet genoeg hadden. Janienke kreeg maar liefst 2 kratten vol!! Wat een verwennerij voor het bruidspaar.

Maar dat was nog niet alles. Wij hebben voor Janienke ook een film gemaakt die op 3 juni in het gemeentehuis is afgespeeld. Hierin hebben wij ons liedjes gezongen, mochten wij met hartjes ballonnen spelen, een lieve wens roepen naar Janieke en Kenji en Isabelle mochten Janienke en Bart nadoen door als een bruidspaar over het pleintje te fietsen. Wij vonden het echt heel leuk om dit te doen en hadden daarom ook de grootste lol!! En de leidsters vertelden ons dat zij het super super mooi vonden.

Wij wensen onze lieve Janienke heel gelukkig leven met haar Bart!

Groetjes de baby’s en de peuters van de Terp