Thema’s

zomervakantie 2016 (vervolg)

Het is nu de Tweede week van de zomervakantie en Wij Zijn begonnen ontmoette Een nieuw thema. En wat een feest is Het Voor ons zeg, Willen sommige van ons Gaan lekker op vakantie naar Spanje, Frankrijk, Portugal van Gaan lekker ergens in Nederland op vakantie.
Voor wie hier Blijft Is Het thema Ook een ontmoeting een feest begonnen, wil Het was this week super Mooi Weer. Wij mochten DUS lekker met de waterbakken spelen en de badjes Waren gevuld! Eén groot waterfestijn! Hoe leuk is DAT. Isaiah Vindt Het heerlijk OM ontmoette de waterbakken te spelen en vind Loreen Spelen in Het badje also erg leuk. Lisa & Lyanna en Kenji & Isabelle Hebben Het also heel erg naar their Zin in de badjes. En Narino, Lisa, Jayric en Kenji vonden Het also super leuk OM Een water gevecht te Houden. Wij vonden Het Allemaal super leuk Om Te spelen en Nederland en Utrecht met het water.
En wanneer Het in de Ochtend Nodig zelfs Niet zo warm was, mochten Wij in de zandbak spelen En dat Vinden Wij Natuurlijk also erg leuk!

En Nederland en Utrecht met het mooie Weer Worden Wij Altijd lekker extra verwend, omdat’ ” Wij moeten goed eten en drinken met this super warme Weer. Wij kregen lekkere tosti’s, chipjes en ijsjes. Dat VOND ons Buikje wel super lekker.

Vanwege Het mooie Weer, Worden wel ingelogd Niet Helemaal Nederland en Utrecht met het thema begonnen. Wij Hebben ingelogd Niet geknutseld, Daar Hadden Wij echt Geen Tijd voor. Wij wilden Alleen maar met water spelen.

Benny is wel gezellig Langs Geweest ontmoette Zijn Nieuwe thema. HIJ Heeft tijdens de zomer. HIJ Heeft blaadjes Voldaan Een swmmingpants & zwemkleding, handdoek, zonnebrandcrème en de zon. This week doet Benny nog even rustig aan en Nederland en Utrecht met het thema zodat Wij Weer Kunnen wennen aan de Nieuwe blaadjes. Volgende week Komt HIJ Voldaan Een nieuw liedje. Wij Zijn reuze benieuwd.

Wat een top week was Het !!

Groetjes de Kinderen van de Terp.

[Divider]

 

update: 2016/12/08

Jammer Maar helaas deze weken was Het Weer slechter. Op Droge dagen mochten we in de zandbak spelen en lekker Buiten fietsen, steppen, voetballen en van de glijbaan. Maar wanneer Het Alleen maar regende Konden Wij Gelukkig ingelogd Genoeg leuke Dingen OM Binnen te DOEN. Waaronder Spelen met de trein, in de poppenhoek, ontmoette de duplo auto’s en blokjes, Puzzelen en knutselen.

Aangezien Wij De eerste week de Deur Het super mooi Geen knutsels Hebben Gemaakt, Konden Wij deze weken lekker Veel knutselen. We mochten kleuren, verven en plakken.

In week 2 Hebben we Onszelf Gemaakt !! Super leuk. Allemaal jongens en meisjes in hun zwembroek of badpak. In week met 3 Hebben Wij ER Een schep emmer bij Geverfd en beplakt. Allemaal Verschillende kleurtjes. Ondanks DAT Het Buiten Geen zomer is, maken er Wij Binnen Een gezellige zomer van.

Deze weken Hebben Wij Weer lekkernijen Gehad, namelijk Weer tosti en BROODJES KNAKWORST !!! LEKKER.

Deze weken Hebben Wij helaas ook afscheid genomen van 2 Kinderen. Kick en Fenna Hebben helaas Hun laatste dag Gehad op de opvang en Gaan naar school. Wij Wensen Hun Heel veel succes en plezier op hun avontuur op school.

Benny was ook Weer super leuk! HIJ had Een zwembroek aan en Een zwemband om, wil HIJ Gaat Zwemmen in de zomervakantie. HIJ had Zijn tas gevuld met Een handdoek, Een zonnebril, zonnebrandcrème en Een extra zwembroek. Ook had HIJ Weer Nieuwe Bladeren met plaatjes van ijs en Een zonnebril. En Natuurlijk Kon Een nieuwe liedje ook Niet ontbreken. Het nieuwe liedje heet Zwemmen gelogen. Tijdens liedje Gaan Wij ontmoetten allen Zwemmen en dan Hebben Wij de Grootse lol.
Wat is het toch Altijd leuk ontmoette Benny !!

Tot de Volgende Keer!

[Divider]

update: 26-08-2016

De laatste 2 weken van de zomervakantie Zijn voorbij. De kindjes Komen langzamerhand Weer terug van vakantie en hun Het Wordt op de Terp Weer drukker. Wij Zijn wel super Blij OM Elkaar Weer Te Zien, Willen Wij Hebben onze vriendjes en vriendinnetjes sterven op vakantie Waren wel gemist.
Jammer Genoeg was Het Weer Niet super. Regen regen en bewolking. In de laatste week van de zomervakantie Iets Werd Het Gelukkig wel beter en Kwam de zon Weer te voorschijn.

Ondanks Het slechtere Weer Hebben Wij het ​​wel heel leuk Gehad. We Hebben onze poppetjes afgemaakt voldaan Een zonnehoed nl ijsje. Nu Zijn ZE Helemaal af. En Wij Kunnen Bijna alle poppetjes bij naam noemen. Onze leidsters Vinden DAT echt super knap van ons !!
En in de kaart mochten Wij Een parasol stempelen met kurk.
En Natuurlijk Vinden Wij Nederland met het Binnen Speelgoed spelen ook heel leuk. Dus Wij Hebben ons wel goed vermaakt.

Deze weken zijn ook de Olympische Spelen begonnen. En ook daarvoor Hebben Wij Een knutsel Gemaakt. We mochten Allemaal ringen stempelen in de kleuren van de Olympische Spelen met wc rollen. Dit Hebben Wij ingelogd Niet Gedaan de aflopen Tijd DUS DIT was wel erg leuk OM te DOEN. En ontmoet onze handjes Hebben we Olympisch vuur Gemaakt.

Benny is deze weken ook Weer Langs Geweest. We vonden Het Weer super gezellig met zoom !!

Volgende week Beginnen Aan wij Een nieuw thema: Vervoer. We leren dan wat vervoer is en Mogen Wij vervoesmiddelen tekeningen verven, rollen, kleuren, stempelen …..
Ook Benny Leert ons Dat Hoe Verschillende Vervoermiddelen in Het engels Heten.

Wij Hebben super Veel Zin in Het Volgende thema. En! Het Wordt Volgende week super lekker weer!

Groetjes de Kinderen van de Terp.