Thema’s

Baby-/dreumesgroep

Op kinderdagverblijf De Terp werken wij met thema’s die verbonden zijn aan de vier seizoenen. Deze thema’s duren ongeveer 6 weken.
Op zowel de babygroep als op de peutergroep worden er tussentijdse thema’s aangeboden, die aansluiten bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Op deze manier kunnen wij op een speelse manier de ontwikkeling van de kinderen in beeld krijgen.
Hieronder kunt u bijhouden met welke thema’s en activiteiten wij bezig zijn.

Baby-/dreumesgroep

03-02-2020
Op de baby-/dreumesgroep zijn wij op maandag 3 februari begonnen met het thema ‘vormen en figuren’.

Er staan leuke vormen en figuren knutsels op de planning. Ook zullen wij spel activiteiten uitvoeren met de kinderen, die passen bij het thema.
Wij hopen de figuren niet naar ons hoofd te krijgen haha..

Bent u benieuwd hoe de activiteiten verlopen? Hou dan onze Facebook pagina in de gaten. (Gesloten Facebook pagina alleen voor de ouders )

28-02-2020 Update:
De afgelopen vier weken zijn wij bezig geweest met het thema vormen en figuren. De kinderen hebben een activiteit gedaan met verschillende vormen. Wij zijn bezig geweest met verschillende knutsels, met als laatst een vlieger. Hierop vliegen wij naar het volgende thema.

Baby-/dreumesgroep

02-03-2020
Maandag 2 maart zijn wij begonnen met het thema kinderboerderij. Wij hebben bij het thema verschillende boekjes, waarbij alle diertjes in de kinderboerderij voor bij komen. Ook hebben wij de kinderboerderij weer op de groep staan. Tijdens het fruitmoment zullen wij de kinderen kennis laten maken met alle dieren door middel van grote plaatsjes. We gaan loeiend het thema door!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Indien u nog vragen / opmerkingen heeft of u uw kind wilt aanmelden,
dan staat ons team klaar om u te helpen.